OBVESTILO - ČLANARINA ESTI, ESCR


Spoštovani kolegi,

s pričetkom novega leta se navadno obnavlja tudi članarina v različnih evropskih združenjih. V kardio-torakalnem združenju smo letos prijavo poenostavili.

Redna članarina Evropskega združenja torakalnih radiologov (ESTI) znaša 60 evrov, na voljo pa je tudi popust na članarino za specialiste (48 evrov), v kolikor je radiolog član nacionalnega združenja in za specializante (30 evrov). Seznam slovenskih radiologov je na  združenju ESTI že na voljo, tako da bodo članstvo preverili sami. Link za članstvo: ESTI: https://www.myesti.org/applicationrenewal/

Članstvo v Evropskem združenju za kardiovaskularno radiologijo (ESCR) za specialiste znaša 30 evrov. Popusta za specialiste ni, imajo pa popust za specializante.  Če se kdo izmed specializantov želi včlaniti , naj izpolni vlogo na spletni strani: ESCR: https://www.escr.org/membership/#application   in jo posreduje  ga. Karolina Lula office@escr.org

V e-sporočili naj napiše, da je specializant radiologije in da prosi za preveritev statusa v seznamu, ki ji ga je posredovalo Slovensko združenje.

Članstva v evropskih združenjih omogočajo nižje kotizacije pri prijavah na kongrese, prav tako pa dostop do brezplačnih spletnih konferenc, smernic, člankov ali orodij.


Lep pozdrav
Maja Pirnat, dr.med
© 2024 Združenje Radiologov Slovenije. Vse pravice pridržane.